FAQs

Per realitzar una cerca, pots fer-ho directament escrivint la paraula de l’eina o servei que busques al cercador i/o fer servir els filtres.

La idea és que puguis fer una cerca totalment personalitzada i així arribar de forma àgil i fàcil al que estàs buscant. Fixa’t que pots filtrar per nom de l’empresa, localització, eina, i categoria. Aquest filtres no son excloents entre ells i també els pots fer servir quan fas cerques de paraules concretes al cercador.

L’ordre en que es mostren els resultats de cerca és totalment aleatori.

La base de dades es nodreix amb les peticions d’empreses que volen formar part del cercador a través d’aquest formulari. A més, hi ha associacions d’empreses que aporten les seves pròpies bases de dades sempre amb el permís de les empreses que hi formen part.  

Si vols col·laborar amb el projecte per tal de fer més gran la base de dades o ajudar a difondre’l, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al correu electrònic suport@digitalitzem-nos.cat.

Si ets una empresa o autònom/a que dona serveis de digitalització en català i/o que recolza el procés de digitalització d’altres empreses en català, et pots unir al projecte des d’aquest enllaç.

Només cal que emplenis el formulari d’alta posant un nom d’usuari, un correu electrònic al qual hi tinguis accés i una contrasenya. Un cop fet això, has de clicar al botó registra’t.

Un cop creat el teu compte t’enviarem un correu electrònic i ja podràs accedir a la teva àrea privada per tal de crear, editar i publicar les dades de la teva empresa.

Per entrar a la teva àrea privada hi has d’accedir des del botó Àrea privada que trobaràs al menú del web.

Et demanarà el teu nom d’usuari o correu electrònic i la teva contrasenya (son els que vas posar en el moment de l’alta del compte). Després has de clicar al botó Inicia la sessió per tal d’accedir a la teva àrea privada.

Un cop dins de la teva àrea privada, a l’esquerra tens un menú des del qual pots accedir al teu perfil (no visible al cercador), al llistat de les teves empreses i crear una empresa nova.

Al clicar a crear una empresa, se t’obrirà un formulari que has d’emplenar amb totes les dades que vulguis publicar de la teva empresa. Un cop emplenat, has d’acceptar la política de privadesa i clicar a Desa i previsualitza. En aquest moment el sistema et mostra com ha quedat la fitxa de la teva empresa i et dona la possibilitat de continuar per tal de publicar o editar les dades.

Si cliques a continuar, la fitxa es crea i es publica al cercador.

Rrebràs un correu electrònic informatiu i veuràs la fitxa de la teva empresa a la llista de publicades i al cercador.

Sempre que entris al llistat d’empreses de la teva àrea privada veuràs les teves empreses dividides per estat. Sempre tindràs la possibilitat d’editar dades clicant al botó edita que surt al costat dret de cada empresa creada de la llista. Fins i tot podràs eliminar empreses si ho desitges, clicant al botó “més” que hi ha a la dreta i després clicant a eliminar empresa.

Creus que els teus clients necessiten un domini .cat, però no saps com explicar els avantatges del domini pel seu negoci?

T’ajudem amb moltes raons per a explicar als teus clients que un web amb .cat obre la porta a un mercat ple d’oportunitats!

Ves a l’explicació

Encara no hi ha la teva empresa?

Una iniciativa de

Amb el suport de

logotip del Departament de Cultura