Iuris.doc S.L.

Fem natural el món digital

Descripció

Treballem la comunicació on-line i off-line a través del màrqueting de continguts.
Produïm i dissenyem estratègies, campanyes i continguts eficients i emocionants que connecten amb les audiències de cada projecte.

Estratègia de comunicació 360º
Definim estratègies i plans de comunicació interna i externa. A partir del diagnòstic inicial, treballem amb els equips interns del client per identificar i planificar les accions, canals i continguts per construir connexions de qualitat amb l’audiència i obtenir resultats mesurables.

Continguts digitals
Conceptualitzem, produïm i dinamitzem continguts optimitzats per a l’entorn digital (webs, blogs, xarxes socials, e-mail màrqueting, apps, digital signage, etc.).

Creem narratives transmèdia innovadores apostant especialment pels nous formats audiovisuals, l’àudiomarketing i els formats en directe (live content).

Social Media Marketing
Gestionem la identitat a les xarxes socials dels nostres clients i dissenyem campanyes de comunicació 2.0 orientades l’engagement, la captació de leads i de comunitat.

Definim les accions més òptimes (Social Media Plan) segons els objectius del projecte: publicitat en xarxes socials, accions participatives, estratègies amb influencers, continguts en directe, etc.

Ens orientem sempre a la publicitat nativa, basada en la qualitat i la utilitat dels continguts per a l’usuari.

Disseny i Tecnologia
Construïm experiències d’usuari multi-dispositiu. Des de l’arquitectura de la informació i el disseny funcional i d’interacció al disseny visual.

Elaborem prototips i desenvolupem plataformes digitals obertes, altament productives i escalables. Som experts en els principals CMS opensource del mercat: Liferay, Drupal, WordPress, Open CMS, entre d’altres.

Coneix-nos més

Descripció curta de l'empresa
Som creadors de continguts i hem nascut i crescut en l’entorn digital, innovant i reinventant les narratives, els canals i els formats i aprenent de cada experiència.
Correu electrònic

Direcció

Adreça
Avinguda Diagonal, 340, Barcelona, España
Codi postal
08013

Contacta amb l'empresa